Luni, 04 Octombrie 2010 17:10

Somatie catre Presedintele Romanei Traian Basescu si toata gruparea sa

Rate this item
(1 Vote)

“Basescu da mana libera MAI sa intervina in forta - toleranta zero in cazul incalcarii legii“

Traian Basescu a dat joi, in cadrul sedintei Consiliului Superior de Aparare a Tarii, mana libera Ministerului Administratiei si Internelor "sa intervina in forta in cazul violentelor provocate de clanuri sau grupari din zona crimei organizate", aratand ca este nevoie de implementarea unei "politici de toleranta zero in cazul incalcarii legii".

"Presedintele Traian Basescu a precizat ca Ministerul Administratiei si Internelor trebuie sa intervina in forta in cazul violentelor provocate de clanuri sau grupari din zona crimei organizate. In acest sens, presedintele Romaniei a accentuat necesitatea unei politici de toleranta zero in cazul incalcarii legii, inclusiv in situatiile in care se aduce atingere demnitatii si integritatii fizice a personalului M.A.I.", se afirma in comunicatul remis de Administratia Prezidentiala Ziare.com.

Sursa: Ziare.com
Autor: Madalina Mitan

Frumos anunt, prin care suntem instiintati de catre instituia prezidentiala, despre violente care urmeaza sa se intample, iar autorii lor sunt deja cunoscuti, clanuri sau grupari din zona crimei organizate, criminali organizati. Dupa prezentarea pericolului care va urma, urmeaza ordinul de interventie (represiune), mentionarea unitatii numite pentru a intra in actiune, Ministerul Administratiei si Internelor si intensitatea atacului, adica sa se traga cu arma.

Daca citim cu atentie, gasim ca acest comunicat prezidential este clar si precis. La adevaratul sens al comunicatului ajungem dupa ce ne sare in ochi ciudatenia. S-a schimbat regulamentul de comportare a incadratilor M.A.I.? S-a schimbat legea? Pai cum presedintia poate modifica prin comunicat comportamentul unor oameni care actioneaza dupa reguli precise si conform ordinelor? Doar nu o sa stea sa fie maltratati atunci cand isi exercita meseria. Cand mergi sa prinzi un hot sau urmaresti un infractor, daca nu se supune ordinelor verbale il somezi si tragi focurile de avertizare si apoi tragi direct in tinta. Daca te agreseaza, banuiesc ca ai dreptul sa te aperi si sa tragic direct, oricum, toate sunt foarte strict reglementate si suntem de acord cu totii ca politistul este un om important in societate, il respectam si ne bucuram ca exista si ne apara si ne rugam de sanatatea dumnealui. Dar in comunicatul prezidential nu este vorba de asta, este mentionata o alta situatie, existenta unor clanuri sau grupari din zona crimei organizate.

Prin '89, aceste clanuri erau denumite bande de derbedei, inamicii poporului etc., imediat dupa preluarea puterii au fost denumite “teroristi”. Le-au schimbat numele pe parcurs, urmatorii inamici au fost cei care nu au mancat salam de soia, apoi a fost Regale Mihai, apoi “caposu’” de Corneliu Coposu, toti “cei cu barba”, cand cu mineriadele, a fost o alta dintre denumirile interimare. Printre ultimii a fost Klaus Werner Iohannis, care dupa ce si-a anuntat candidatura la postul de prim ministru, a fost ingropat urgent in mormanele de ficati de copii descoperiti in frigiderul sau (cu care facea trafic de organe si, dupa caz, isi trata oaspetii canibali).

De murit au tot murit inocenti pana acum, ciudat in toate cazurile s-a descoperit ulterior ca nu erau cine se credea. Unii au murit complet (moartea de-a binelea, corp si suflet) si sunt chiar ingropati ca urmare a “actelor de terorism” care s-au dovedit in final neadevarate si s-a stabilit ca teroristii morti erau de fapt victime. Altii sunt morti de vii (moartea de viu), ingropati in dosare de santaj, inscenari, manipulari si sunt umbre printre noi. Pentru unii, care inca se cred vii si au deschis gura (printre ei si mass media), se pregatesc doua feluri de moarte timpurie (cea de-a binelea si cea de viu) si institutia prezidentiala ne anunta aceasta.

Numai ca noi stim de acum sa intelegem exact ceea ce ni se transmite. Le-am invatat felul de a fi si de a proceda. Noi ne-am prins de jocul lor si stim ca toata schema a fost nu sa ducem tara afara din comunism, nici sa scapam de Ceausescu, noi stim ca totul a fost o inscenare si s-au folosit initial de sange nevinovat, inventand tematica revolutiei, pana si-au atins scopul, apoi si-au aparat pozitia:

 • inventand mineriade si folosind santajul,
 • au inventat caritasul si vantul si s-au folosit de ele,
 • au invrajbit clasele sociale intre ele,
 • au fugarit meseriasii, profesorii, mana de lucru calificata, acum fugaresc cadrele medicale,
 • distrug profesia de farmacist si medic,
 • au distrus industria, au distrus agricultura, au distrus zootehnia (prin gripele inventate),
 • au taiat craca pe care mai statea economia tarii (producatorii mici si mijlocii),
 • au inventat gripa porcina (printr-un ministru care nu s-a vaccinat si a primit bani grosi de la producatorii de vaccinuri),
 • au distrus sistemul de irigatii,
 • deturneaza fondurile de sanatate si ce ramane este pradat mai departe prin adminstratii puse pe prada,
 • executa planul de depopulare a lumii in tara lor si au inceput cu intelectualii, continua cu pensionarii, au taiat padurile, au vandut flota,
 • au indatorat tara,
 • au ucis, au furat,
 • au inventat slogane gen “nu ne vindem tara”, cand ei de fapt au vandut-o si pustiit-o,
 • au uratit Romania,
 • au infiltrat si distrus toate partidele politice din Romania, indepartandu-le de la orice doctrina si transformandu-le in bande grupate pe interese,
 • fac desavarsirea operei satanei asupra Romaniei,
 • acum lucreaza la cuvant si intelesul acestuia, la mintea romanilor, incercand sa posteze adevarul drept minciuna si minciuna drept adevar, vor sa ne faca sa spunem intunericului lumina si luminii intuneric,
 • nu ajung mii de pagini pentru a enumera toate relele facute de aceiasi oameni pusi pe rau si condusi de lacomie si ban.


Noi stim acum ca toata revolutia si evolutia spre rau a Romaniei s-a facut din lacomia unora, carora fostul regim comunist si Ceausecu le-a stat in gat. Acum noi le stam in gat, cei care suntem furati, mintiti, santajati, alungati, terorizati, chinuiti de ei.

Sa nu-i mai lasam sa traga de timp pe seama indatorarii Romaniei, pe seama imbolnavirii cetatenilor ei, pe seama depopularii Romaniei de tot ce ea are mai bun, pe seama distrugerii Romaniei si a natiunii.

I-am votat, le-am dat puterea, i-am vazut cine sunt si ce fac, noi le luam inapoi puterea. Nu mai au dreptul sa conduca tara asta si sa se foloseasca de aceasta putere. Noi o spunem aceasta.

Somatie catre Presedintele Romanei Traian Basescu si toata gruparea sa si gruparile care acum de-a abia asteapta sa va ia locul pentru a a mentine ciclul destructiv: ati furat destul, ati distrus destul, este vremea sa plecati in pace si sa va multumiti cu “realizarile” de pana acum. Poate Dumnezeu se va milostivi de voi si va lasa sa va bucurati in pace de ce aveti acum, daca renuntati la lacomie si lasati tara in pace, sa fie condusa de profesionisti.

Vremea este aproape si numai asa aveti sanse de scapare. Pe noi nu ne mai pacaliti.

Fiti atenti: prin “mana libera MAI sa intervina in forta - toleranta zero in cazul incalcarii legii” se incearca legitimarea reinfiintarii Gestapoului, a haosului, dezordinii, represaliilor in masa si dictaturii.

Eu am incredere in Politia Romana, in Justitia Romana, in serviciile secrete romane, in Armata Romana, in presa din Romania si in Statul Roman si am speranta ca acestea nu se vor lasa antrenate de institutia prezidentiala in diversiunile care se vor face pentru mentinerea structurilor actuale de intimidare, santaj, mintire, presiune si control al populatiei si estorcare a tarii.

Apel catre Gruparile Sindicale din Romania si liderii sindicali: nu va lasati oamenii atrasi in curse si inscenari. Toate manifestatiile sa fie pasnice si cu aprobarile necesare. Tineti-va oamenii impreuna si controlati orice manifestare verbala sau fizica agresiva din partea lor. Apelati urgent la Politia Romana in cazul in care se incearca contaminarea grupurilor cu oameni necunoscuti, veniti la provocare, diversiune. Nu provocati politistii si cereti ajutorul lor imediat in caz de nevoie.

Apel catre Politia Romana: aparati manifestantii si stingeti din fasa orice act de violenta.


Apel catre mass media si orice om care poate filma si inregistra, filmati orice act de violenta verbala si fizica si depuneti marturiile filmate ca probe pentru instantele competente sa rezolve problemele inregistrate.


Apel catre manifestanti si spectatori: nu va amestecati unii cu altii si nu va lasati provocati.


Am speranta ca Romania va fi eliberata in curand de sub acest jug pus de lacomie asupra democratiei si evolutiei firesti la care am visat atat de mult cu totii in ’89.


Am speranta ca romanii pot rezolva pasnic aceasta problema si pot alege sa fie cu adevarat liberi si sa traiasca intr-o tara cu adevarat democrata si crestina.


Octombrie, 04, 2010

Cacovean Adrian,
Medic,
Membru PNTCD

Read 3377 times Last modified on Luni, 01 Octombrie 2012 21:52

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.