Luni, 31 Octombrie 2011 20:35

Presedintele Traian Basescu pune executivul la plata

Rate this item
(13 votes)
recensamant recensamant

Legislatia din sanatate pe care vrea Basescu sa o adopte in graba este implementarea spalarii de bani in sistemul sanitar din Romania si inceputul coalizarii tuturor medicilor, profesiilor si meseriilor din Romania deturnata de la mersul normal din 1947 incoace.

"Presedintele Traian Basescu considera ca reforma sistemului sanitar nu se va putea face decat prin asumarea raspunderii Executivului, declarandu-se convins ca legislatia in sanatate va fi adoptata anul acesta, iar implementarea ei se va face incepand din 2012, transmite Agerpres.

"Sigur ca va fi o schimbare radicala (in sistemul sanitar - n.red.) de aceleasi dimensiuni ca cea din sistemul de educatie. Adoptarea ei (a reformei sanatatii - n.red.) nu se va putea face altfel decat prin asumarea raspunderii. Toate legile, codurile, Codul muncii, totul s-a facut prin asumarea raspunderii, pentru ca prin Parlament nu a putut trece nicio lege importanta. Sunt convins ca legislatia va fi adoptata anul acesta si se va incepe implementarea incepand din 2012", a spus Basescu."

Sursa: paginamedicala.ro

Cu Udrea Elena la care sta in chirie CASMB Bucuresti si cu sotul ei permanent in Ministerul Sanatatii, sanatatea din Romania este terenul de manevra al spalarilor de bani si afacerilor murdare de centura si teroriste conducatoare spre pieirea tarii, impreuna cu desteptii care isi fac treburile prin Romania.

Eu reactionez, voi mai stati, dragi colegi.

Traian Basescu intre popiIn Romania, acum nu merge nici o campanie, toti stau paralizati, numai unii nu stau. Strang (fura) bani continuu si vor da bice cailor. Romanii au tendinta de a sta linistiti, se tot misca in jurul lor diversi si isi fac treaba cu asta. Parca nu s-ar intampla nimic, parca timpul a stat pe loc, amorteala a cuprins sufletul, narcoticele se distribuie la liber pe toate posturile si in orice butic devenit farmacie, paralizia este boala si leacul lipsei de reactie si moartea de viu a romanilor.

Tara este intreaga paralizata si descumpanita si recensata si tratata ca o vita ce este dusa la abator (recensamanat si fraudarea algerilor), ametita de duhoarea presedintelui si slehtei conducatoare, descumpanirea in fata alternativei, departarea de orice fel de reper moral, religios sau cultural si profesional, totul miroase a descompunere, miros frumos pentru cei ce-si trag seva din asta si frica de moarte si angoase existentiale pentru cei ce se considera victime ale alegerilor personale.

Asta-i fiara pentru care Arsenie Boca nici nu a mai vrut sa fie aici si pentru care s-a dus dincolo, de unde ne poate ajuta mai mult. Niste nemernici au ucis pe Parintele Arsenie Boca. Nemernicii care sunt acum la carma tarii, sunt fiara care a crezut ca a reusit sa scape de semnele diavolului, a pierit Ceausescu asa cum a fost prezis, sunt mai insemnati si mai rai astia care ne conduc acum. Si o sa isi gaseasca un sfarsit mai rau.

Pentru cine stie ce spun, asta este adevarul, pentru restul, este motiv de sminteala si agitatie in popor si noi mineriade, au fost papi si antipapi, regi buni si rai, patriarhi buni si rai, presedinti buni si rai. Medici buni si rai, profesori buni si rai. Fotbalisti buni si rai, bucatari buni si rai.

Noi avem acum in Romania uzurparea conducatorilor buni de catre cei rai, uzurparea binelui de catre rau, alungarea binelui de catre rau, lucrarea raului rasplatita in detrimentul muncii cinstite, neplata muncii si plata furtisagului si rasplata penalului care ne conduce.

O sa sufere toti, si cei rai si cei buni care se cred buni si tac si nu iau atitudine. O sa plateasca toti aceasta stare de marasm si toate pactele nefiresti o sa iasa la suprafata si cei care se cred buni o sa plateasca mai rau, o sa fie cam ca in "Crima si pedeapsa" si toti autorii morali, care se cred nevinovati, desi stiu care le-ar fi fost rostul, o sa plateasca scump.
Cei pierduti prin lipsa lor de participare si lasitatea lor o sa plateasca si mai scump.

Lipsa de reactie va face ca nimeni sa nu mai fie in siguranta si toti vor fi dusi ca vitele la taiere.

Read 2961 times Last modified on Duminică, 30 Septembrie 2012 19:21

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.