Vineri, 14 Decembrie 2012 23:51

Vaccinul provoaca dezechilibru sistemului imunitar. Cum au disparut epidemiile in lume

Rate this item
(3 votes)
Vaccinurile preventie sau boala? Vaccinurile preventie sau boala?
Vreau să vă transmit cartea doamnei doctor Christa Todea-Gross despre vaccinuri. Dumneaei este vicepreşedinte al Asociaţiei Provita din Cluj şi medic de familie. Se documentează de mai mulţi ani despre avorturi, fertilizarea in vitro, vaccinuri.

Cartea conţine opinii şi dovezi ştiinţifice ale celor care sunt sau pro sau contra vaccinării la copii. E o carte bazată pe dovezi din România şi străinătate. Este prima carte românească de acest gen în România şi e editată prima oară în acest an, 2012. Cartea doamnei doctor poate fi distribuită gratuit în orice format, pe orice adresă - este cu acordul total personal al autoarei. De asemenea ea poate fi procurată pe adresa asta http://www.librariasophia.ro/carti-Vaccinurile--preventie-sau-boala.-O-noua-patologie-pediatrica-Todea-Gross-Christa-so-9519.html .

Deoarece sistemul medical din România şi de pe mapamond, în sprijinul companiilor farmaceutice, este exclusiv pentru administrarea vaccinurilor şi este reticent la orice critică adusă vaccinării maselor, de curand doamna doctor a fost chemată în faţa Colegiului medicilor din România (un fel de organ de judecată a competenţei medicale). Nu se exclude ca ulterior doamnei Christa să-i fie retrasă licenţa de medic, nu din cauza analizei obiective a activităţii ei, ci din cauza intervenţiilor companiilor farmaceutice. De curand i-a fost blocată adresa electronică cu toate adresele de contact.
Read 2279 times Last modified on Sâmbătă, 15 Decembrie 2012 00:18

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.