Miercuri, 18 August 2010 22:36

Schizofrenia sistemului sanitar romanesc

Rate this item
(1 Vote)

Schizofrenia sistemului sanitar romanesc

Articolul de mai jos este publicat Foaia Transilvana la 18.08.2010 cu link-ul urmator: http://www.ftr.ro/medicii-de-la-privat-nu-mai-au-ce-cauta-in-spitalele-publice-si-nici-invers-42581.php

Se pare ca Ministrul Sanatatii din Romania habar nu are ce este in spitalele din Romania. Probabil sa trateaza la Viena ca toti Basestii care terorizeaza la liber Romania de azi.

Dupa ce au furat toti banii din sistemul sanitar si o fac si acum, dupa ce statul roman nu isi poate respecta obligatiile fata de contribuabilii la CAS Romania (si fata de pensionarii amarati care au lucrat o viata) si au folosit sistematic banii de sanatate pentru campanii electorale si ce a ramas in sistem a fost praduit de directorii CAS si directorii spitalelor, pusi politic, cu norma de contributie la partidul local aflat la putere, adica praduirea banilor ramasi in sistemul sanitar, acum vin cu idei aberante (omul cand este bolnav mai da ceva la clinica privata, accepta, este tolerant, intelege ca spitalul administrat de escroci pusi politic sa prade, are neajunsuri şi vrea sa se faca bine si mai da ceva pentru ce este indisponibil la spitalul care nu mai este spital, care nu mai are analize, nu mai am glicemie, nu am acces la ecograful Doppler, cu care inlocuiesc o arteriografie şi un drum fara rost la un spital clinica universitara spoliata si nerespectata şi ea de sistem, cu toata pozitia ei şi calificarile medicilor de acolo, si toata daruirea de a face ceva pentru oameni etc.). Mai este ceva de evidentiat: medicina se face cu diagnostic, diagnosticul inseamna analize, aparate imagistice si medici calificati. Apoi urmeaza tratamentul, care se face cu medicamente, operatii si interventii precise.
Dumneavoastra sunteti un ministru care nu decontati spitalul public din Romania, nu decontati banii datorati farmaciilor, distribuitorilor de medicamente, nici banii datorati distribuitorilor de produse medicale, ati acceptat toate gainariile PDL-iste si basesciene şi udriste numai ca sa fiti ministru si acceptati si uvertura basesco-udristo-diabolica ca sa va platiti postul si platile si mizeriile de la ministerul sanatatii pe de laturi. Dumneavoastra nu sunteti ministrul sanatatii si nu reprezentati sanatatea din Romania, nu respectati medicii si nici oamenii din Romania care au nevoie de sistemul sanitar de aici. Stiu ca pot raspunde de cele afirmate si nu mi-e frica deloc, mai rau decat acum si decat va urma nu se poate şi activitatea medicala din Romania este compromisa. Acesta sunt si imi asum cele afirmate.
In link-ul de la inceperea postarii aveti accesul la aberatiile ministrului sanatatii, conform articolului in care le-am descoperit.

Opera Diavolului pe Pamant, asta se intampla acum.

Pentru afirmatii de genul asta urmeaza demisia urgent. Sunteti afara din umanitate Domnule Ministru si afirmatiile dumneavoastra cu necautarea medicilor din spitalele publice in spitalele private din Romania este atemporala vremurilor pe care le traim, medici si pacienti. Fantezista si inscrisa in programul de discreditare a medicilor, sunteti raspunzator pentru aceasta afirmatie si pentru dizarmonia relatiei medic pacient, din care va sugeti vlaga acum, conform ordinului.

Read 3199 times Last modified on Luni, 01 Octombrie 2012 21:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.