Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 20:19

Scrisoarea de protest a unui tanar, care a dat Bacalaureatul!

Rate this item
(4 votes)
Asa este.Tinerii au dreptate.Aceastä nouä generatie trebue sä fie altfel,sä gandeascä altfel si sä punä mana pe conducerea tätii.Trebue sä-i atragem in "Miscarea popularä" si impreunä sä concepem un nou stil de viatä,de convietuire in Romania,care sä ne asigure la toti un trai decent si onorabil de o tarä prosperä,care face parte din U.Europeanä. Sa dea Domul sa fie asa si sa va ridicati,sa ridicati si aceasta tara dominata de multa prostie in care domina numai puterea banului castigat pe spinarea poporului!!!

Citeşte scrisoarea de protest a unui tânăr, care a dat Bacalaureatul!

O scrisoare de protest, pe Facebook., scrisă de un tânăr care a susţinut BAC-ul în acest an. Citeşte scrisoarea de protest: Citeşte scrisoarea de protest a unui tânăr care a dat Bac ul social ,, Generaţia rataţilor ! Generaţia etnobotanistilor ! Generaţia idioţilor ! Generaţia Facebook ! – aşa ne cataloghează mass- media şi opinia publică din întreaga ţară, în zilele acestea, pe toţi care am dat Bacalaureatul – eu le spun doar atât – RUSINE ! Ruşine tuturor ! Ruşine pentru că aţi ajuns să daţi vina pe o generaţie crescută de voi, arătată cu degetul acum, tot de către voi! Ruşine sistemului care ne-a crescut ! Ruşine modelelor, care ne sunt promovate de mai bine de 20 de ani încoace ! Ruşine nouă, vouă, profesorilor, elevilor, politicienilor, mass-media ! Am ajuns după 20 de ani de şpagă, de modele gen Becali, Tălmăcean şi Bianca Drăguşanu, de învăţământ gresit manageriat, de legi făcute gresit, să profite cei puternici, de Facultăţi pe pile şi pe bani, din care au ieşit generaţii întregi de dascăli, care ne-au educat pe noi, cei idioţi şi fraieri, cei care ne aflam acum în aceeaşi oală, indiferent dacă ne-am luat sau nu BAC-ul! Am ajuns la limită ! Nu mai suportam ! Refuzam sa credem că suntem o generaţie pierdută !
Suntem de fapt prima generaţie, care va fi sacrificată cu folos, şi asta deoarece ne-am saturat de ceea ce se întâmplă în ţara aceasta !

Totul trebuie să înceteze ! Pentru aceasta vom ieşi în strada şi vom cere dreptate ! Cerem ajutorul oamenilor corecţi, ajutorul moral de care avem nevoie pentru a progresa ! Toată lumea este acum şocată de rezultatul Bacalaureatului şi implicit de Invăţământul romanesc. Ohh, dar ce surpriză!! Cât e de neaşteptat ! Ce şoc ! INCREDIBIL ! SENZAŢIONAL ! Adică, dintre aceşti copii care, din '99 si până acum, li s-a schimbat programa de ,, n'spe '' ori, care au intrat la Liceu, să dea Bacalaureat la geografie şi s-au trezit în clasa a XII-a, că dau la fizica, aceşti copii, care au văzut zi de zi la televizor, cum este încurajată prostia şi incultura, de ,,băieţii'' cu bani făcuţi fraudulos, înconjuraţi de curve semi-îmbrăcate, în direct la televizor, aceşti copii bătuţi de soartă, fiindcă s-au născut, într-o ţară ca aceasta, o ţară în care e mai important, ce chiloţi are Crudu, decât rezultatele sportive şi intelectuale ale tarii, aceşti copii, care nu au devenit nişte ... ,, genii eminesciene '' ??? Serios ??? Aceşti copii, care nu au intelect, nici măcar cât ... Einstein ??? DOAMNE ! CE NERUŞINARE !! Mai nemernicilor, etnobotanistilor !!! Cum puteţi mai, gunoaielor, mai loazelor, să nu învăţaţi şi să nu intraţi fără pile şi copiat la Facultăţi, când aveţi atâtea modele demne de urmat ??? CUM E POSIBIL O ASEMENEA DEPRAVARE ? Adică mai bine staţi pe Facebook si pe Messenger, decât sa urmăriţi modelele oferite la T.V. ??? Adevărul e că de 20 de ani ne aşteptam sa iasă nişte flori de nufăr, în locuri în care nu am aruncat nici măcar seminţe de urzica ! Aceasta e realitatea ! Va uimeşte promovabilitatea de la BAC ? Dar de aceea de la Titularizări, de ce nu ziceţi nimic ? Ei nu-s loaze, etnobotanisti ? E posibil sa iei 1,20 la Titularizare şi sa te mai consideri ,,profesor'' ? E posibil sa iei Diploma frauduloasa la ,,Spiru Haret" ... si sa educi apoi generaţii întregi ?

Ştiaţi ca 25% din toţi profesorii actuali au studiile făcute la ,, Spiru Haret ''? Sau asta nu e important pentru voi ? Ştiaţi că suntem pe penultimul loc din Europa şi la egalitate cu Congo, la nivelul învăţământului ? Şi aceasta nu de acum, de un an-doi, ... ci de aproape, două decenii !!! Aşadar, de ce va miraţi ? De ce sunteţi indignaţi ? Aaaa... aveaţi impresia ca dacă le oferiţi părinţilor şi bunicilor noştri, spectacole T.V. ieftine şi barbare, adevărate sugative de ,,rating'', sau dacă le cumpăraţi votul şi ii minţiţi în campanii electorale, desantate, noi odraslele lor, o sa fim dintr-o dată ... ,, altfel '' ? Ei bine, suntem ,, altfel '', dar nu asa cum credeţi voi ! Suntem diferiţi ! Suntem diferiţi prin faptul că ştim sa spunem: GATA ! Gata cu adevăratele ,, gunoaie'' din ţara asta ! Nu va mai merge ! Noi avem onoare şi demnitate, nu mai suntem nişte slugi în fata voastră, iar dacă nu vom reuşi să vă schimbam, vom pleca din ţară, şi atunci sa rămâneţi voi, să vă plângeţi de milă ! Noi, aceasta generaţie a etnobotanistilor, cum ne spuneţi voi, o să vă arătam ca avem mai mult curaj decât toate generaţiile voastre de comunişti,... la un loc! Noi reprezentam adevărata forţă, deoarece noi suntem VIITORUL, iar voi sunteţi doar nişte amărâţi, care veti muri şi veti fi uitaţi de istorie ! Voi aţi fost PERIOADA NEAGRĂ din istoria acestei tari şi asa veţi fi ţinuţi minte, iar noi, noi suntem PRIMII ! PRIMII care se revolta împotriva voastră !"
Mihaela Cosma
Read 3734 times Last modified on Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 20:25

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.