Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 18:53

Soros ne-a manipulat pe toti, de la cel mai mic activist pana la sefi de state

Rate this item
(1 Vote)
Buna Vladimir,
Acesta este o continuare a investigatiei inceputa pe 27 martie. Ca sa poti cuprinde cu totul ce s-a intamplat in ultimii zeci de ani trebuie sa citesti de la capat de pe www.ecouri.ro
Update 31 martie. NATO si Rusia si-au dat mana.
2 aprilie - Omul de afaceri roman Ioan Niculae dezvaluie la emisiunea Jocuri de Putere  modul in care economia Romaniei urma (sper ca e timpul corect) sa fie pusa pe butuci in urmatoarele luni prin Hotararea de Guvern 22/22 ianuarie 2013
M-am prins. Mi-am adus aminte ca si Mihai Razvan Ungureanu, fost sef SIE si apoi prim-ministru are in CV "1996 – 1998: Membru al board-ului stiintific al Fundatiei Soros pentru o Societate Deschisa, Iasi – Bucuresti;".  Soros a lucrat la ambele capete.
Suntem toti victime, de la cel mai mic om pana la sefi de state. Imi cer scuze celor pe care i-am crezut initial vinovati. Am vazut emisiunea lui Ion Iliescu la Sinteza Zilei.
Acum imi explic si emotia din vocea lui Crin Antonescu atunci cand a anuntat ca vom avea justitie independenta.
Multumesc Comisarului Consiliului Europei pentru Drepturile Omului!
Va mai ramane sa dezamorsati conflictul dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud. Reactiile din ultimele zile demonstreaza ca e intretinut si folosit de acelasi om. Soros.
Va multumesc!
Ionut Parausanu
www.ecosemnal.ro
Read 2162 times Last modified on Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 18:59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.