Luni, 16 Ianuarie 2012 01:18

Tifosul exantematic, ultima epidemie din Romania

Rate this item
(1 Vote)
Definitie: Tifosul exantematic este o boala infectioasa, cunoscuta si sub denumirea de tifos epidemic, tifos istoric, tifos petiseal sau reactia Weil-Felix. Tifosul exantematic (epidemic) este o boala deosebit de contagioasa, epidemica (determina aparitia unui numar foarte mare de imbolnaviri, pe un areal considerabil de intins, cazurile de boala fiind intr-un fel interconectate) ; infectia este produsa de catre patogenul Rickettsia prowazeki (microbul a fost denumit astfel, dupa numele a doi medici americani care au murit de tifos exantematic), patogen transmis de catre paduche.

Din capul locului, tifosul este o boala provocata prin conlucrarea intre paduche (o insecta parazit), care transmite boala si Ricketsia prowazeki (o bacterie gram negativa).

Paduchele, definitie: este o insecta - parazit, minuscula (1 - 5 mm). Se hraneste cu sangele omului sau al mamiferelor, pe care il sug de 2-3 ori pe zi. Omul este parazitat de 3 specii: paduchele de cap (traieste pe firele de par), paduchele de corp, mai mare decat cel de cap (traieste numai pe rufe) si paduchele pubian (lat). Paduchii de corp si de cap transmit agentii patogeni ai tifosului exantematic.

Ultima epidemie de tifos din Romania a debutat in 1989. Cativa cetateni romani, bolnavi de tifos de ceva vreme, ei insisi paraziti ai regimului comunist, s-au saturat de forma de comunism in care traiau si au vrut sa faca un comunism nou. S-au scuturat de paduchi in stanga si in dreapta si au racolat viitoarele gazde ale paduchilor de care vroiau sa se foloseasca in scopul infestarii tarii cu ideile lor de Perestroica si comunism uman. Asa a aparut revolutia si asa s-a omorat gazda, comunismul de pe vremea lui Ceausescu. Numele purtatorilor de tifos la inceputul epidemiei se reduce la cam 2 si cativa pe care nu i-am identificat. Ei se numesc Ion Iliescu si Petre Roman.

Ce a urmat, am vazut-o cu totii la TVR1, unii au simtit gloantele, altii spaima impuscaturilor, altii au vazut moartea cu ochii si unii chiar au murit in urma infestarii, de ambele tabere.

Primii care au primit paduchele infestat cu tifos au fost cativa securisti cu functii importante pe vremea lui Ceausescu. Li l-a dat chiar Iliescu si Petre Roman, apoi, intr-un plan diabolic, a inceput conlucrarea cu agenturile straine. Paduchele a fost dat unor agenti secreti, care nu ar fi actionat daca nu ar fi reprezentat interesele unor tari straine. O varianta care circula pe internet este povestea unei stralucite lovituri de stat sovietice celebrate anual in Romania ca revolutie:

http://www.doctorac.ro/politica/povestea-unei-stralucite-lovituri-de-stat-sovietice-celebrata-anual-in-romania-ca-revolutie

Paduchii au fost transmisi şi au dat roade. Gazdele in care s-au inmultit si-au facut prima recolta in lumea de dincolo: mortii revolutiei. Au murit si inocenti, adevaratii revolutionari, au murit si securisti sau oameni din institutiile militare ale statului roman, la fel nevinovati si au murit si dintre cei care nu erau romani, dar au venit aici sa raspandeasca paduchii.

Prolificul paduche sef, Ion Iliescu, tatal paduchilor din Romania, era avid de putere. Slava desarta a puterii l-a condus spre opera mareata a carei rezultate le vedem in ce a ajuns Romania acum. Celalalt, mercantil, acum iesit din scena politica, Petre Roman, era condus de slava desarta a banului.

In continuare, paduchii (capusele), autorii revolutiei mincinoase si ai democratiei mincinoase, hotii si profitorii revolutiei, conduc treptat Romania spre distrugerea patrimoniului de stat. Sub lozinca nu ne vindem tara, ei distrug sau vand pe nimic, toata industria romaneasca, toata flota Romaniei, a 9-a flota a lumii, distrug profesia de farmacist (ajunsa monopol a catorva lanturi), distrug profesia de dascal, politizeaza Biserica Lui Iisus, alunga medicii adevarati din Romania si fac loc politic scursurilor medicale etc.

Aici vezi ce s-a jefuit in ultimii 20 ani (lista a varfului eisbergului, incompleta prin lipsa firmelor ce ar fi mers fara interventia politicii dezastruoase si hoate):

http://www.doctorac.ro/politica/iata-de-ce-nu-mai-sunt-bani-pentru-sanatate-invatamant-aparare-salarii-pensii

Poate va intrebati ce fel de boala este asta, tifosul, cat de contagioasa si periculoasa este si cum se termina cu moartea gazdei (poporul roman si Romania) si cum paduchele, dupa ce nu va mai avea gazde din care sa suga, va muri in final si el.

In conditii normale, mortalitatea prin tifos exantematic este de cam 30%, dar poate ajunge la 80-90% cand societatea traieste in conditii mizere. Armata lui Napoleon a incurcat-o rau de tot cu acest flagel, tifosul, care a decimat-o la ultimul procent prezentat.

Revenim la paduchi si ricketsii, paraziti si microbi.

Cine sunt parazitii si cine sunt microbii care infesteaza Romania anilor 2012?

Parazitii sug din sangele nostru si nu se multumesc doar cu asta, paduchii ne pricopsesc cu inca o boala, tifosul cu care ne infesteaza.

Raspunsul de medic este ca parazitii care au crescut inimaginabil pe seama noastra sunt gruparea securista infidela lui Ceausescu si fidela parazitului Sef dornic de putere, Ion Iliescu, cea care este responsabila de moartea eroilor adevarati ai revolutiei din 1989 si de rezultatul pe care il vedem acum, in anul 2012.

Iti pui intrebarea, ca medic, acum, in 2012, cine este paduchele (vectorul de transmitere) si cine este bacteria care da tifosul asta care ne-a distrus industria, agricultura, zootehnia, padurile, profesiile (toate), invatamantul, sistemul medical, Biserica, credinta, bunul simt etc.

In jurnalistica, daca investighezi ceva si nu gasesti logica, atunci trebuie sa urmaresti mersul banului. Daca urmarim acest aspect, in plina criza, acum 2 ani, serviciile secrete ale Romaniei primesc cam de 4 ori mai multi bani, iar acum 1 an li se maresc salariile din nou, de ajung sa primeasca o mana de oameni, salariile a 4 milioane de medici.

Devine clar cine este parazitul (paduchele), cine este bacilul tific si cine este gazda ?

Un paduche comunist, care se numeste Ion Iliescu, infectat cu bacteria tifosului (rickettsia prowazecki - atunci numita comunism uman), in sinea sa ahtiat dupa putere, si un alt paduche care se numeste Petre Roman, ahtiat dupa afaceri si bani, incep sa-si raspandeasca paduchii, dornici sa isi atinga scopul. Rezulta revolutia, pacaleala si raspandirea in sanul securitatii, a tipurilor diferite de bacil tific. Pe unii ii prinde febra puterii, pe altii febra banilor, altii (scapati neomorati) sunt prinsi de nostalgie, altii, fara teluri (cei fara cap), continua sa faca ce au facut pana atunci, sa toarne in continuare, cu aceleasi metode si sa dezbine oamenii, sa faca diversiuni in cadrul populatiei, sa santajeze, sa faca dosare de santaj cetatenilor si sa urasca munca cinstita si profesionalismul.

Cei prinsi de febra puterii si cei dornici de imbogatire rapida ajutati de cei fara cap (cei care au condus minerii, speculantii naturii umane, acum conduc jandarmii), l-au facut pe Iliescu multi ani presedinte si unii au ajuns astfel sa faca averi colosale si sa faca primele ravagii economice din Romania. Sub pavaza (paduchele), regizorul si demagogul Ion Iliescu, tovaras cinstit, sarac, dar avid de putere, se fac primii miliardari de carton ai Romaniei.

Urmeaza perioada Conventiei, etapa in care opozitia de atunci a fost insuficient consolidata, dar a preluat conducerea tarii cu paduchi infestati si ouati in toate buzunarele, incat infectia era sigura si compromiterea Conventiei, un rezultat garantat. Mineriadele Iliesciene au avut succes, paduchele sef a inoculat atunci cu ajutorul minerilor, moartea in randul opozantilor din Piata Revolutiei, frica in randul celor scapti cu capul nespart. Mineriadele de dupa Iliescu, cele din perioada Conventiei, au avut si ele succes, anihilarea Conventiei.

paduchele BasescuDupa Conventie, vine randul hotului de flota, doar avea dosarul curat, era de-al lor, putea fi aleasa clona sa tifica, avea pedigree (dosar, era santajabil, CV perfect si dornic sa lucreze in continuare la CV). Vine Basescu, paduchele cel mai ticalos, nemernicul asta, impreuna cu banda sa, PDL, noua forma de organizare a paduchilor si din nou tifosul atinge cote epidemice alarmante, mortale pentru populatia in varsta, medici, pacienti, profesori, copii, etc. Sistemul sanitar, care functioneaza fara bani, capusat si secatuit, mai are o zecime din fonduri nefurate controlat. Circul de acum,  cu noua antireforma nationala de sanatate, nu vizeaza sanatatea, ci privatizarea furtului si controlarea completa a procentelor clientelare de partid.

Daca examinam epidemia, gasim cateva elemente comune:

-gazda este aceeasi, poporul roman, vlaguit din ce in ce mai mult si condus spre decimare, exod, dezorientare, saracie, umilinta, deznadejde, foame, mizerie, boala etc.

-parazitul (paduchele) si vectorul, bacilul tific, au capacitatea de a face rau si a scapa nepedepsiti;

-incercarea de a scapa de paduchi (si de epidemie), prin inlocuirea partidului la guvernare cu un partid promitator, nu a dat roade in 3 randuri;

-o noua schimbare va aduce altfel de rezultat?

Ce-i de facut atunci? Ce am facut diferit fata de celelalte tari ale blocului comunist?

Rationamentul meu de medic ma face sa vad dintr-o data si sa gasesc diagnosticul si sa vad tratamentul.

Epidemia de tifos care s-a abatut peste Romania incepand din 1989 este raspandita de partea tradatoare de neam a securitatii ultimului an al lui Ceausescu, cei care au colaborat cu agenturile straine si au tradat tara si au dus-o in faliment.

In spatele tuturor celor intamplate sta aceeasi mana de oameni, care s-au folosit de politicieni şi i-au promovat conform profitului maxim dictat de moment. Astia sunt paduchii responsabili pentru epidemia de tifos ce se poate solda cu desfiintarea granitelor tarii. Acestia sunt paduchii care au scapat nepedepsiti pentru crimele de la revolutie si furtul acesteia. Acestia sunt paduchii care au schimbat gazdele si au migrat si infiltrat toate partidele care s-au perindat la guvernare din 1989 incoace.

Cine sunt acesti paduchi si cum actioneaza ei?

Paduchele, suge sange de trei ori pe zi din gazda, o pricopseste suplimentar cu o bacterie si produce astfel tifosul. Cand gazda urmeaza sa faca infectia, dupa perioada de incubatie de la infestare de 3 saptamani si urmeaza febra, paduchele pleaca de pe gazda, ca nu-i place caldura si isi cauta o alta gazda.

Cine sunt paduchii care ne infesteaza, ne fura, ne omoara cu zile si apoi scapa bine mersi de peste 22 ani de cand a inceput epidemia?

Cand vor muri toti romanii, ce urmeaza sa se intample? Ne-o spune un istoric adevarat al neamului nostru:

http://www.doctorac.ro/politica/dinu-c-giurescu-am-sentimentul-ca-sunt-in-1940-in-preajma-prabusirii-hotarelor-noastre

Cine sunt adevaratii paduchi?

Masurile de pana acum, schimbarea partidului la guvernare cu cel din opozitie, au dat roade?

Cum scapam de ei? Ce este de facut?

Daca dam din nou cu DDT si omoram partidul la guvernare si punem USL in loc rezolvam ceva?

Cine sunt paduchii, cine sunt bacilii tifici si cine sunt gazdele?

Ne tot sucim mintile, de 22 ani, dar in realitate facem acelasi lucru. Epidemia de tifos este in floare in ianuarie 2012, amenintand acum sa omoare definitiv sanatatea din Romania, pensionarii, persoanele real handicapate, invatamantul, religia nationala crestin ortodoxa si orice religie, profesiile si magarul subnutritin activitate, care duce in spate povara unei tari devastate de tifos.

Diagnostic de medic:
-gazda este clara, poporul roman si teritoriul epidemiei este Romania;
-au ramas de stabilit cine sunt paduchii si cine este bacilul tific;
-haideti, incercati si dv. sa fiti medici, puneti-va neuronii in activitate si sa participati alaturi de mine la elaborarea diagnosticului;
-cine sunt paduchii? cine este bacilul care provoaca infectia?
-din definitie, paduchele este vectorul, insecta care poarta infectia cu tifos si o transmite omului cand ii suge sangele ca sa se hraneasca. Paduchele este deci parazitul care traieste direct din sangele (bugetul) romanilor si care in loc sa-i multumeasca, il infesteaza cu tifos. Profesorul traieste din buget, in schimb aduce invatatura si cunoastere, fara de care bugetul nu s-ar realiza. Este paduche profesorul? Deloc, caci atunci cand este profesor adevarat, face posibil venitul (bugetul) si permite calificarile necesare ocuparii unui loc de munca. Medicul? Produce sanatate (conform cunostintelor medicale ale vremii) si daca nu suntem sanatosi, nu putem munci si devenim asistati de societate. Pai atunci cine sunt paduchii romanilor? Care este categoria de bugetari care chiar nu lucreaza pentru poporul roman si nu intorc popurului nici un beneficiu de pe urma sugerii din sangele nostru?
-daca privim ceva in urma, cam spre anii 1945-1947, gasim sursa mizeriei si degradarii Romaniei. Purtatorii initiali de paduchi au fost Partidul Comunist Roman (oamenii membri ai acestei grupari);
-gata, am definit acum focarul initial de infectie. Acesta este PCR si membrii initiali ai sai. Cine erau ei? Ideea aceasta o va dezvolta Domnul Dinu C. Giurescu. Cum a putut o ceata de ultrasi sa faca o asa molima soldata cu abdicarea Majestatii ale Regele Mihai al Romaniei?;
-Romania era in 1947 o tara fara datorii, cu Germania datoare 100 miliarde de marci, aveam petrol si niste paduchi, fara pedigree, ultrasii anilor 1947, au gasit gazda buna in sanul PCR, intr-o tara bogata, relativ teafara fata de alte tari beligerante.
-Focarele de infectie, gazdele paduchilor, din 1947 incoace, au fost PCR, FSN, PDSR, Partidele Conventiei si acum PDL;
-Focarele de infectie sunt organizari de oameni purtatori de paduchi, numite toate partidele succedate din 1947 incoace, de unde, prin diverse mijloace, raspandesc paduchii vectori ai infectiei;
-Din 1947, toate partidele nu au scapat de paduchi si i-au risipit populatiei prin toate mijloacele, uneori ajutati de agenturi straine;
-Constitutia lui Ceausescu, cea mai buna constitutie pe care a avut-o Romania, insotita de sistemul de implementare deloc usor de fentat (securitatea lui Ceausescu, Politia, Justitia etc.), nu a starpit infectia, anumiti purtatori de paduchi din ultimii ani inainte de 1989, cu ajutorul agenturilor straine s-a produs revolutia si furtul revolutiei si purtatorii de paduchi au gasit adapost nou in FSN sub conducere noua, Ion Iliescu si Petre Roman;
-Concluzionam faptul ca Romania este supta de paduchi din 1947 si aproape sigur multa vreme inainte de instalarea Monarhiei, doar nu degeaba a fost nevoie de aducerea unui Rege nou, care sa termine galceava si tradarea boierilor;
-Este acum clar ca epidemia de tifos este data de aceeasi oameni, grupati sub o forma sau alta, din pacate haita din 1947 incoace;
-Purtatorii de paduchi din Romania au totusi un numitor comun: tendinta de a pune mana pe ce nu este al lor (hoti), tendinta de a ne amagi, de a suci adevarul, de a nu isi aduce aminte de partea lor din intelegere, agilitate in invazia noii gazde
Read 3921 times Last modified on Luni, 05 Noiembrie 2012 12:36

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Direct de pe frontul sistemului sanitar

6 years ago
Read7888 times
Suntem în 2017, luna august, ziua 10, și c.cevedeți aici este ciuperca Agaricus Blazei Murill denumită și Ciuperca lui Dumnezeu, marcă românească înregistrată sub denumirea Agaricus Milena. Ne aflăm ...

Administrativ-economic

10 years ago
Read4791 times
Se întîmplă la noi, în munţii Apuseni. Pe tacute !Dimineața pornim pe ruta Lupsa - Hădărău - fostul sat Geamăna. De la Hădărău se urcă pe un drum de țară cale de 4-5 km pînă ajungem la un pod. În ...

Filozofic-religios

11 years ago
Read5035 times
"- Ce ne puteti spune despre vremurile grele prin care vom trece si noi?- Ei, prin ce-am trecut noi, dar prin ce-o sa treceti voi! Acele vremuri deja le-ati inceput. Spre deosebire de alte vremuri, ...

Cultura

9 years ago
Read4458 times
Octombrie 1926: la o săptămână de la îmbarcarea lor din Franța, cutiile din lemn în care se aflau o serie de sculpturi ale lui Brâncuși ajungeau, în sfârșit, la New York. Plecaseră din Paris însoțite ...

Istorie

10 years ago
Read4433 times
Ungaria, obligată de un român să-şi ceară scuze, ÎN PLENUL ONU, pentru Holocaustul din nordul TransilvanieiANTON LIXANDROIU: “America e doar soția mea, pe când România e mama. De mamă nu poți divorța ...

Social

10 years ago
Read4576 times
Fotografia care a stârnit controverse pe Facebook.Mesaj şocant pentru româniO companie scoţiană care organizează excursii de vânătoare în România a stârnit un val de critici şi acuzaţii pe reţelele ...