Sâmbătă, 03 Mai 2014 22:09

Holocaust savarsit asupra romanilor din TRANSILVANIA

Rate this item
(2 votes)

Ungaria, obligată de un român să-şi ceară scuze, ÎN PLENUL ONU, pentru Holocaustul din nordul Transilvaniei

ANTON LIXANDROIU: “America e doar soția mea, pe când România e mama. De mamă nu poți divorța niciodată
 
Anton LixandroiuAnton Lixandroiu, cetăţean româno-american, a obţinut, după ani de procese, ca Ungaria să-şi ceară scuze pentru HOLOCAUSTUL săvârşit asupra românilor din Transilvania, ca urmare a Dictatului de la Viena. Interesant este că cei de la Bruxelles au spus iniţial că "nu pot lua în considerare cele 2.100 de probe trimise Tribunalului Internaţional, dat fiind că aceste crime s-au petrecut înainte de înfiinţarea acestui tribunal".
 
După acest răspuns imbecil, Anton Lixandroiu s-a adresat ONU, cerând ca toţi criminalii judecaţi la sfârşitul celui de al 2-lea Război Mondial, inclusiv Hitler, Mussolini, Horty, să fie reabilitaţi, deoarece aceştia au făcut crime înainte de înfiinţarea Tribunalului Internaţional.
Răspunsul şi rezultatul bombă, a fost că UNGARIA ŞI-A CERUT IERTARE ÎN PLENUL ONU, PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI! O premieră!
În Romania ştirea a trecut neobservată, iar analiştii politici au uitat foarte repede să menţioneze acest adevăr istoric.
Probabil, sa nu se supere UDMR-ul.
 
Ungaria și-a cerut pentru prima dată scuze la ONU pentru Holocaust
Csaba KorosiUngaria și-a cerut scuze pentru prima dată la Organizația Națiunilor Unite pentru responsabilitatea pe care a avut-o în cadrul Holocaustului, a declarat ambasadorul ungar la ONU Csaba Korosi (foto stanga), citat de MTI.
"Le datorăm scuze victimelor pentru că statul ungar a fost vinovat pentru Holocaust. În primul rând, pentru că nu a reușit să-și protejeze cetățenii săi și, în al doilea rând, pentru că a ajutat și a furnizat resurse financiare pentru comiterea unei crime în masă", a declarat Csaba Korosi în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul ONU din New York. "Instituțiile statului ungar de la acea vreme au fost responsabile pentru Holocaust. Scuzele exprimate astăzi de statul ungar trebuie să devină parte a memoriei și identității naționale", a mai spus oficialul.

Surse: Dorel Haraga, HotNews.ro, cotidianul.ro
Read 4376 times Last modified on Sâmbătă, 03 Mai 2014 22:15
More in this category: « Istoria salamului de Sibiu

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.