Luni, 04 Martie 2013 19:38

Istoria unei otraviri in serie la SJU-Valcea

Rate this item
(3 votes)
Istoria unei otraviri in serie la SJU-Valcea Istoria unei otraviri in serie la SJU-Valcea

Prima postare:
Azi am inmormantat un pisoi, fratiorul aluia dus la Bucuresti. Aseara erau doar doua pisici in gradina pisicilor, cand am mers sa le dau mancare. Pe Elodia o gasisem departe de locul pe unde isi facea veacul, de obicei, s-a gudurat de nu mai putea de bucurie cand mi-a auzit vocea.

Azi dimineata, una "dormea" in casuta si una era peste ea. Imi spuneam in minte ce smechera esti, ca nu misti. Nu s-a miscat nici cand Poponet a iesit afara din casuta, dormea, pe burta. Vineri am lasat-o sanatoasa, vioaie, cu burta plina. Azi era moarta.

Nu am gasit nici o explicatie pentru moartea ei. De maine o sa am mai multa grija de pisicutze.otraviri SJUA doua postare:
SJU Valcea se poate mandri ca are in structura de personal un ucigas prin otravire a pisicilor de acolo. Din proprie initiativa sau, cel mai probabil, la ordinul dusmanului cel mai mare din Judet, menajera spitalului, ca sa ma supere. Crima s-a repetat azi. Pisoiul de jos din imagine este victima. In dimineata postarii, nu avea nimic. Pe la 14:00 am iesit sa le vad cand il gasesc pe Panda clatinandu-se si picand. Am fugit cu el la veterinar, peste drum, a murit in timp ce incercam sa-i prindem o vena. M-am intors la spital si am inspectat Gradina Pisicilor, sa vad pe unde ar putea fi otrava. La mirosirea mancarii din blide constat un miros intepator, nu de insecticide, asistenta imi spune ca e verde de Paris, dar cam greu de gasit asa ceva.

otraviri SJU 2


A treia postare:

Vi-l prezint pe Bambi.
L-a adus ma-sa, o pisica tot neagra, de ceafa, in Gradina Pisicilor.
Ultimul pisoi poposit aici, in urma cu 3 saptamani.otraviri SJU 3A patra postare:

Poza de vineri, 22 feb, 2013, la o zi dupa ultima otravire din Gradina Pisicilor. La 8 le-am gasit casa, ramasesera cateva, dragi toate.
Cand intram acolo si imi auzeau vocea, era bucurie, veneau toate. Uite cum arata curtea lor acum, le este frica sa vina acolo.
otraviri SJU 4A cincea postare:
Pisoiul otravit joi, 21.02.2013: vroiam sa-l duc acasa la Bucuresti. Semana cu copilul din Poveste de Craciun. Avea caciulitza.

otraviri SJU 5A sasea postare:
Bambi, pisoiul cu bronhopneumonie, a scapat de raceala, azi mai primeste ultima doza de antibiotic. Surpriza este: stiti voi unde a dormit aseara? Cu capul pe gatul meu. Uite niste poze de acum un minut. Nu am reusit sa-l pozez prea bine pe masa, ca imediat trecea peste tastatura sa vina in bratele mele. Acum este in poala mea si priveste cum tastez. Era asa de trist, aseara cand l-am luat de la infirmeria pisicilor, ca nu m-am indurat sa nu-l iau acasa cu mine. Acum toarce pe 7 voci. Bambi, pisoiul cu bronhopneumonie, a scapat de raceala, azi mai primeste ultima doza de antibiotic. Surpriza este: stiti voi unde a dormit aseara? Cu capul pe gatul meu. Uite niste poze de acum un minut. Nu am reusit sa-l pozez prea bine pe masa, ca imediat trecea peste tastatura sa vina in bratele mele. Acum este in poala mea si priveste cum tastez. Era asa de trist, aseara cand l-am luat de la infirmeria pisicilor, ca nu m-am indurat sa nu-l iau acasa cu mine. Acum toarce pe 7 voci.

otraviri SJU 6


A saptea postare:
Ia uite cum se indeasa in mana mea, Bambi.


otraviri SJU 7


A opta postare:

Ia uite ce trist este Bambi, parca a scapat de la moarte.
otravir SJU 8
A noua postare:
V-o amintiti pe Bambi, pisicuta pe care am luat-o la infirmieria pisicilor vineri, 22. februarie, 2013, apoi duminica, 24 februarie, 2013 am infiat-o si am luat-o la mine acasa, de teama sa nu fie si ea otravita?
Ei bine, uitati in ce stare este acum! Nu a scapat de otravire, au incasat toti antigel, pus de un dement chiar in farfuriile lor de mancare, apoi s-a pus anticoagulant (otrava de soareci si sobolani, care provoaca hemoragii interne). Panda a murit otravit de antigel, asa a aratat raportul toxicologic, facut dupa probe de la autopsie. Bambi este inca viu, vedeti cum este, l-am hidratat prin injectii subcutanate, ca vena nu a putut fi canulata. Cineva ma uraste atat de tare la Valcea, mai ales succesele, ca nu suporta nici macar binele pe care il fac unor orfeline, niste pisicutze, asa de mare isi simte diferenta fata de mine si ce nu este acel (acea) cineva. Daca este in stare sa ucida animalutze nevinovate, gandit-va cum pedepseste pacientii care nu ajung pe mana sa ucigatoare! Nu stiu daca Bambi va supravietui noptii, maine nu mai merg cu ea la cabinetul veterinar, este un stres pe care il elimin si vine medicul veterinar la mine.


A zecea postare:
Gata, au ajuns si homeopatele. Bambi este o fetita mica intre pisici, nu stiu cum o sa treaca noaptea cu micutza, saracutza.


otravir SJU 9
A unsprezecea postare:
Frumos Martisor a facut criminalul ala lui Bambi, imagine de acum 5 minute, de cand Bambi a murit, in bratele mele. Peste anemie si iritatia tubului digestiv nu s-a putut trece, cu tot tratamentul.


A douasprezecea postare:
La SJU-Valcea exista inca o problema mare: un angajat al spitalului, criminal prin otravire in serie a pisicilor, umbla liber cu otrava, prin spital. Nu stie ca asemenea fapte sunt penale, sa ucizi prin otravire si chinuri groaznice, niste sufletele nevinovate, punand diverse otravuri, in farfuriile cu mancare ale orfelinelor. Pericol pentru toti angajatii SJU-Valcea, criminalul asta o sa creada ca poate otravi si pacientii si angajatii spitalului, fara sa scape nepedepsit si o sa faca asta. Daca nu a avut nici un dram de constiinta si a otravit pisici, caini orfani, credeti ca fata de oameni are vreun scrupul? In imagine, Bambi, un ingeras de pisicutza, vinovata pentru ca aveam grija de ea. A murit in chinuri groaznice si a tors pana cand a inceput agonia mortii, toata noaptea de dinaintea mortii, se linistea cand imi puneam fatza si mana pe ea. Imagine la 5 minute dupa moartea ingerasului.


A treisprezecea postare:
Un angajat al SJU-Valcea umbla inca liber, cu otravi in tolba si otraveste pe cine i se pune pata.
Sa-l aparati toti, pana va pune otrava in blidul vostru, bai angajati si voi pacienti, sa beti incet, din blidul spitalului, care acceptati crima asta!

A paisprezecea postare:
Vi-l amintiti pe Bambi?
A murit intoxicat tot cu antigel (etilen glicol).
Asa a aratat autopsia.

Read 3225 times Last modified on Luni, 04 Martie 2013 22:58

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.