Duminică, 17 Martie 2013 22:41

Doctorul asistentelor

Rate this item
(5 votes)
asistente asistente
DOCTORUL ASISTENTELOR!

Nu o sa mai stau seara asta prea mult, ca maine trebuie sa fiu devreme la spital pentru mai multe motive. Radeau niste asistenti seara asta, cand am folosit termenul spital si cand i-am intrebat de ce rad, au raspuns corect: pai ce, asta se mai numeste spital?
Stiti ca a intrat in renovare SJU Valcea. In paralel se cladesc capuse.
Primul motiv: daca nu ajung mai devreme de 7.30, nu o sa mai am loc de parcare inauntru si nici in jurul spitalului. Probabil voi parca in Traian si voi lua de acolo un taxi.
Al doilea motiv: daca nu sunt la timp, nu pot duce lupta pentru internarea pacientului programat la operatie, sa-l trec de vamile create de menajera spitalului si toate aprobarile puse la internare.
Al treilea motiv: trebuie sa fiu si la raportul de garda, ca sa ma bat pentru loc la sala pentru pacientii pe care trebuie sa-i operez.
Al patrulea motiv: daca ajung devreme scap de pacientii postati la usa cabinetului din policlinica, care vor sa le acord lor intaietate, sa las motivele anterioare, ca sa fac policlinica si consultatii cu ei.
Al cincilea motiv: este unul special pentru ziua de maine, dar si urmatoarele. Maine se poate sa gasesc yala schimbata la intrarea in cabinetul din policlinica, de asistenta de policlinica care se crede Sefa de Cabinet si peste medic, doar cabinetul este al ei si medicul o dependinta care o ajuta sa-si faca punctele. In privinta asta nu sunt singurul medic de la Valcea care lucreaza la policlinica in cabinetul asistentelor sefe de cabinet, va rog sa luati comunicarea extrem de serios, maine voi lua atitudine corecta in fata unei astfel de situatii!

Asistentei asteia nu-i pasa de pacienti, nici de pisicile si animalele de care afirma ca-i pasa, mai mult decat de oameni.
Read 1917 times Last modified on Duminică, 17 Martie 2013 22:51

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.