Vineri, 13 Octombrie 2017 11:07

Ciuperca lui Dumnezeu - documentar

Rate this item
(1 Vote)
Suntem în 2017, luna august, ziua 10, și c.cevedeți aici este ciuperca Agaricus Blazei Murill denumită și Ciuperca lui Dumnezeu, marcă românească înregistrată sub denumirea Agaricus Milena. Ne aflăm în unitatea de producție română aflată în comuna Maia din România.
    Ciuperca lui Dumnezeu este o ciupercă terapeutică care crește doar în condiții de pădure amazoniană. Iată că am reuși să creăm aici în România condițiile dintr-o pădure amazoniană din Brazilia. Dovada acestei reușite fiind creșterea acestei ciuperci.
    Ciuperca lui Dumnezeu este o ciupercă cu proprietăți terapeutice deosebite, care poate rezolva cazuri acolo unde medicina clasică este lipsită de putere, inclusiv medicina alternativă, și poateîn combinație cu medicina clasică și alternativă să dea o speranță de viață în cazuri considerate incurabile, de cancer, de diabet, de ciroză cu virus B sau C, ciroză hepatică, rezolvă și cazurile de psoriazis și ajută foarte mult pacienții cu diabet să își restabilească valorile normale ale glicemiei.
    Ciuperca Agaricus Blazei Murill este o ciupercă ce nu ar trebui să lipsească din arsenalul terapeutic al niciunui doctor care se confruntă cu boli grave, cu afecțiuni caracterizate prin epuizare a sistemului imun și prin stări debilitante cronice.
    Ciuperca lui Dumnezeu așa arată, așa crește și trebuie să fim fericiți că în momentul de față putem să o consumăm chiar și crudă în România, lucru pe care îl făcea odată doar  aristocrația japoneză, împăratul Japoniei își permitea să facă ce mă vedeți că fac eu acum, să mănânce Agaricus Blazei Murill direct din grădina sa. Gustul este un gust puternic de migdale amare. Conținutul ciupercii este bogat în amigdalină, vitamina B17, o vitamină cu proprietăți anticancerigene foarte puternice, dar produsul, adică ingredientul principal care face din această ciupercă terapeutică cea mai puternică armă împotriva cancerului este (1-6)-(1-3)-β-D-glucanul, care se găsește în cantități foarte mari în această ciupercă. Este bună, e bună chiar și crudă de consumat.
    Vă doresc tuturor celor care ne urmăriți sănătate și să ajungeți să puteți să consumați această ciupercă mai ales acum că știți despre existența ei și că este disponibilă și în România dar, vă doresc în primul rând să fiți sănătoși și să nu aveți nevoie de ea.
    Însă în caz că suferiți de vreo boală să știți că ciuperca Milena vă poate ajuta mult și face deosebire în prognosticul dumneavoastră.
    O culegem cu grijă ca să nu o strivim. Este bună la gust și știu că îmi face bine. Acum ne aflăm în camera de uscat a ciupercii Agaricus Milena unde observați ciuperca pusă pe rafturi după ce în prealabil a fost curățată și tăiată în două jumătăți. Urmează procesul de deshidratare și apoi fabricarea capsulelor din ciuperca deshidratată, a tincturii și a ciupercii pentru ceai.
    Ciuperca este în continuare bună de consumat în stare crudă, procesul de uscare a fost întrerupt parțial pentru ca să facem filmarea, și ciuperca încă nu s-a încălzit. Urmează să fie supusă la o temperatură de 40°C, până mâine dimineațădurează procesul de deshidratare. Introducem rafturile la loc și continuăm procesul de deshidratare.
    Ciuperca lui Dumnezeu a constituit în practica medicală, în practica mea medicală, introducerea ei și folosirea ei a adus îmbunătățiri considerabile ale rezultatelor în tratamentul bolii canceroase, în tratamentul psoriazisului, în tratamentul diabetului, a hepatitelor, a cirozelor dar și pacienților cu stări debilitante cronice, imunității compromise, infecții cronice, sau leziuni precanceroase.
    Folosirea ciupercii împreună cu homeopatia, cu noua medicină germanică, cu medicina clasică făcută așa cum trebuie cu toate disciplinele ei și uneori și a acupuncturii constituie un întreg terapeutic, o completare a unui arsenal terapeutic și o îmbunătățire a rezultatelor în practica medicală chiar pentru cazuri cronice sau considerate incurabile, sau fază terminală în care a fost prezis decesul, într-un interval de timp mai mult sau mai puțin lung sau scurt și pot spune că folosirea acestei ciuperci în practica medicală nu face decât să aducă un plus de siguranță în practica medicală și o nădejde, o speranță pentru cazurile cronice.
    În anumite boli nu se poate aplica doar un singur tip de terapie. Nu poți să mergi numai cu chirurgia în toate bolile. Nici nu poți să mergi numai cu citostaticele sau cu medicamentele clasice. La rândul lor terapiile alternative nici ele nu sunt eficiente sută la sută în toate bolile și medicina trebuie practicată atunci când este vorba de o boală serioasă, dar chiar și în toate cazurile cu cea mai mare seriozitate, și prin aplicarea unor metode de tratament complementare unele cu celelalte și practic atunci când ai de-a face cu un dușman, care este boala, este indicat să folosești întregul arsenal terapeutic, să pui toate tunurile și toate armele pe o boală care este periculoasă pentru organism, care are prognostic nefast, iar atunci și noi ca doctori suntem obligați să utilizăm toate resursele terapeutice împotriva acelor boli.
Agaricus Blazei Murill, Ciuperca lui Dumnezeu, în România cunoscută sub denumirea Agaricus Milena, este un plus terapeutic și o speranță pentru medici și pacienți.
    Bună ziua. Ați venit la filmare de bunăvoie și nesilită de nimeni?
    Sigur, cu toată plăcerea.
    Cum vă numiți?
    Numele meu este Maria Ilie Coca.
    Ce vârstă?
    57 de ani
    Profesia?
    Sunt medic de familie în București.
    O, medic de familie!
    Da, și pot să spun că am o experiență foarte bună cu ciuperca Milena și cu ciuperca shiitake.
    Experiență ca medic sau ca pacient?
    Ca pacient, în primul rând ca pacient!
    Păi, cum așa? Ce s-a întâmplat?
    Deci, în 2013 mi s-a descoperit un cancer de amigdală pentru care am făcut tratamentul clasic cu citostatice și radioterapie, fără intervenție chirurgicală. Iar, mă rog, întâmplarea a făcut ca după ce am tratamentul, că n-am aflat înainte de aceste ciuperci, de la o pacientă de-a mea am aflat de aceste ciuperci, de la o mătușă de-a ei care luase ciupercile.
    În momentul în care v-ați apucat de tratamentul și cu ciuperci ați încheiat tratamentul clasic cu citostatice și cu radioterapie?
    Da, tratamentul era terminat de vreo două luni, iar eu mă simțeam foarte rău. Mă rog, nu știu, cine atrecut prin asemenea tratament știe ce înseamnă. De exemplu aveam Mg, cred, 0,5. Nici nu mă puteam ține pe picioare. Stam la etajul întâi, nu puteam să urc pe scări, trebuia să iau liftul. Și toate analizele, ca după tratamentul cu radioterapie și cu citostatice, mă simțeam groaznic.
    La radioterapie ați atins doza maximă de la iradieri?
    Da, am făcut un tratament, nu la stat, nu știu să vă spun chiar exact, dar s-a făcut tratament, 33 de ședințe, exact tot tratamentul, după ce anterior luasem o lună și jumătate citostatice, care alte efecte secundare au avut.
    Care a fost motivul întreruperii tratamentului clasic?
    Nu, am terminat până la capăt. L-am dus cu greu dar am zis să nu renunț.
    Ciuperca ați început s-o consumați...?
    Cam la două luni, cred, după ce am terminat tratamentul am aflat de această ciupercă.
    Încă nu vă reveniseți după tratamentul clasic?
    Nu, nu, îmi pare rău că nu mai am niște poze, că mi-am făcut niște poze, dar am vrut să le șterg ca să nu mă mai văd...
    Care a fost evoluția în momentul introducerii ciupercii?
    Deci, să știți că m-am simțit din ce în ce mai bine. Adică eu am simțit cum capăt puteri, și eu am mers în continuare, mi-am desfășurat activitatea fără pauză, nu am vrut să stau acasă, nici pe durata tratamentului clasic. Dar pe măsură ce am luat ciupercile mergeam la cabinet și intrau pacienți care spuneau: „Vai, doamna doctor, ce bine arătați, parcă ați întinerit!” Deci nu vă mint. Când îmi spuneau pacienții chestiile astea parcă chiar simțeam așa cum înfloresc.
    Continuați și acum tratamentul cu Agaricus Milena?
    Clar, nu am curaj să-l întrerup.
    Sub ce formă?
    Capsule și tinctură, dar la început, să știți că 3 luni am luat sub formă de ciuperci.
    Amigdala cum arată?
    Amigdala e ok. Îmi fac tratamentul, consult preventiv la ORL, mi-am mai făcut și RMN, tot așa la 6 luni, la 9 luni, tot ca să țin totul sub control, ca să nu recidivez, iar ciuperca o iau exact pentru motivul ăsta, să nu recidivez. Pericolul la cancerul ăsta e recidiva. Recidiva în același loc, nu în altă parte. Cel puțin așa mi s-a spus.
    Doamnă doctor, vă mulțumesc frumos că ați venit și ați acceptat să depuneți mărturie. Vă doresc sănătate și toate cele bune.
    Să dea Dumnezeu la toată lumea, vă mulțumesc și eu. Eu am recomandat și pacienților, și cei care au luat au mers spre bine.


    Câți ani aveți?
    65
    De unde sunteți?
    Din Bordeni, Prahova
    Mai lucrați?
    Nu, sunt pensionar.
    Din câte am înțeles, când ați mers în armată, ați făcut hepatită împreună cu alți 23 de soldați.
    În 2008 mi-a apărut hernia de disc, discul 3,4,7 și 11. Și urmând pe la medici, analize, mi s-a spus „dumneata ai hepatită cronică, ciroză cu varice pe esofag în fază terminală.
    Ce virus?
    Virus C
    Ce ați făcut mai departe?
    Am urmat tratament de farmacie, de la stat, mi-am revenit puțin și am venit acasă. Și în 2010 am fost iar internat o lună jumătate în București, și când am venit acasă în luna aprilie am auzit de ciuperci.
    Vă întrerup un pic, între constatările din 2008 când s-a pus diagnosticul de ciroză de etiologie virală C, până în 2010 la internarea a doua, starea constatată care a fost? Cum arătau analizele atunci? Cum erau varicele atunci?
    Varice am avut pe esofag, în fază terminală.
    Evoluția din 2008 spre 2010 a fost staționară, au găsit aceleași lucruri sau au spus că leziunile au avansat?
    Au avansat.
    Deci boala a avansat.
    Da.
    În mod natural, cu tratamentul clasic făcut boala a avansat. Spuneți-mi ați avut edeme?
    Și edeme și nu mai aveam circulație, m-am umflat.
    La picioare sau la burtă?
    Și la cap...
    Deci edeme generalizate.
    Generalizate.
    Și culoarea dumneavoastră care...
    Galbenă.
    Galbenă. Deci aveați și icter.
    Icter mecanic.
    Vi s-a făcut vreo referire de către doctori, cu ocazia internărilor, cu privire la evoluție, la prognostic?
    Dânșii mi-au spus: „Urmează, dar nu se știe până când și ce evoluție veți avea”.
    Deci, practic, boala evolua în mod ireversibil, din rău în mai rău, fără a se putea aprecia cât de rapid va fi ritmul și când va surveni firescul sfârșit.
    Da, după o lună jumătate am venit acasă și am descoperit în luna aprilie, ciuperca Agaricus Milena.
    Și de atunci ați început să consumați și ciuperca în paralel cu tratamentul clasic?
    Da.
    Mai luați vreun medicament clasic?
    Nu.
    Ce consumați acum?
    Doar ciuperca, tinctura și capsulele și la ora actuală iau doar doza de întreținere.
    Deci, practic, dumneavoastră ați reușit să scăpați de medicamentele clasice și acum sunteți în tratament doar cu ciuperca Agaricus Milena, care v-a ameliorat starea generală?
    Mă simt foarte bine.
    Singura soluție care putea să mai schimbe prognosticul și sfârșitul care părea iminent ar fi fost un transplant hepatic.
Iată că Ciuperca Domnului, un tratament natural, Agaricus Blazei Murill, sau Agaricus Milena a schimbat un prognostic nefast și probabil că nici n-am mai fi stat de vorbă dacă nu exista ciuperca. Iată un om care nu are transplant hepatic și  care este într-o stare bună, într-o condiție bună. Cred că dacă ar face o analiză a stării ficatului, o biopsie sau un test de fibroză, cu siguranță, având în vedere starea generală și cum arată pacientul, cu siguranță sunt ameliorate, au regresat ciroza, varicele esofagiene și iată un om în stare perfectă printr-un tratament simplu și natural.
    Vă mulțumesc pentru bunăvoința de a depune o mărturie despre ce s-a întâmplat în viața dumneavoastră în urma consumării ciupercii Agaricus Milena.
    Vă mulțumesc și eu.


    Bună ziua. Cum vă numiți?
    Doina Bucur.
    Ce vârstă?
    63 de ani.
    Profesia?
    Pensionară, am lucrat în cultură.
    Din ce oraș?
    Ploiești.
    Hai să vedem, așa, un scurt istoric. Din câte am discutat anterior, am înțeles că ați fost diagnosticată cu hepatită virală C. În ce an?
    În 1996. Pe bază de biopsie am fost diagnosticată cu ciroză hepatică cu virus C.
    Tot atunci ați aflat și de varice esofagiene?
    Nu, în 2008 când am făcut endoscopie.
    Tratament specific pentru hepatita virală C?
    În '96am făcut interferon.
    Cum v-ați comportat?
    A fost groaznic pentru că aveam stări febrile, începuse să îmi pice părul, și de când am făcut interferon am fost diagnosticată, în 2001, și cu trombocitopenie.
    Motivul întreruperii tratamentului cu interferon a fost vindecarea sau faptul că nu ați mai tolerat?
    N-am mai tolerat.
    Deci, avem un tratament cu interferon netolerat.
    Da, nu mi-a mers deloc bine și a fost întrerupt.
    Care a fost evoluția dumneavoastră atunci?
    La un moment dat m-am simțit bine, fiind și pensionată, mai mult m-am odihnit, am luat tratamentul am băut ceaiuri, dar la un moment dat m-am simțit rău, am făcut o decompensare, mi se spusese că am fost cu o ciroză compensată.
    Ce pronostic au dat medicii atunci?
    În 2008 nu mi-au spus nimic, mi-au făcut investigația și în 2009 când m-au internat, mi-au spus că dacă ne întâlnim cu ajutorul lui Dumnezeu în 2010, o să facem și alte investigații și o să vedem în ce stadiu ne aflăm atunci.
    Deci, practic doctorii nu vedeau decât cu ajutor de la Dumnezeu posibilitatea de a vă revedea peste 3 luni.Ați introdus Ciuperca lui Dumnezeu Agaricus Milena, în tratament și cum ați ajuns la ea?
    Din 2010, chiar din ianuarie. La sfârșitul lui 2009 aflasem de ea, și în 2010, exact de sărbători, am venit aici la Fierbinți și am luat ciuperca. Am băut ceai de ciuperci 3 ani de zile.
    Și ulterior?
    Și pe urmă am întrerupt, să nu fiu dependentă de ea, și luam de întreținere.
    Întreținere sub ce formă?
    Capsule și tinctură.
    Care a fost evoluția stării dumneavoastră de sănătate în momentul introducerii ciupercii?
    Ce să vă spun, am ajuns la spital și toți au fost uimiți și au spus că ce-am făcut, pentru că analizele s-au așezat, deci așezat în ghilimele, analizele mi-au ieșit bune, bune, varicele, mi-au făcut endoscopie, nu mai erau de gradul doi, chiar am aici analizele din 2012, scrisoarea medicală în care mi-au trecut dânșii că am varice mici, chiar erau cât firul de păr.
    Deci, reținem un aspect: ciroza, considerată o boală cu evoluție ireversibilă, care poate fi cel mult stopată sau încetinită în evoluție, a dat înapoi.
    Și am uitat să vă spun, în 2008 mi s-a făcut o analiză, eu nici n-am știut ce înseamnă, alfafetoproteina care în 2008 era 20,2 și în 2009, buletinul de analize medicale arăta 9,7, la același spital.
    Activitate mitotică crescută și iată că aceasta a dat înapoi, este interesant, nu, miraculos chiar?!
    Păi cum, dar vreau să vă spun că și varicele erau două firicele, subțiri, subțiri și mi-au trecut varice mici.
    Ce ne puteți spune dumneavoastră despre evoluția sub ciupercă, așa?
    Ce să vă spun, în primul rând am alt tonus, nu știu, adică mă simt bine, și nu știu dacă să zic acum, spre rușinea mea, nu am mai făcut analizele, în cât suntem acum, în 2017, nu am mai făcut analizele de 3 ani de zile.
    Tratamentul cu ciupercă nu contraindică tratamentul clasic și se poate îmbina cu succes în interesul pacientului.
    Corect, da.
    Putem spune că dumneavoastră sunteți aici, în 2017, la masă cu mine și datorită ciupercii?
    Categoric, categoric, cui i-am spus că am ciroză cu virus C, deci ciroză pe biopsie, nu o ecografie, ciroză cu virus C diagnosticată în 2009, iată că în 2017 cu ajutorul ciupercuțelor suntem împreună aici.    Sunt Preda Valerica, din Bordenii Mari, județul Prahova.
    Câți ani aveți?
    58.
    Mai lucrați?
    Nu, sunt pensionară.
    Cum ați ajuns să consumați ciuperca Agaricus Milena?
    Eu am avut un cancer galopant pe tiroidă, neoperabil. Am fost la puncție, la iod și nici un tratament nu mi-a mers, fiindcă am făcut alergie la tot felul de medicamente ce se dau pentru tiroidă. Am avut hipertiroidism. Am urmat în final un tratament cu propiltiouracil, din Germania, despre care se spune că e singurul tratament care mai merge, 1 la o mie mai merge.
    Radioterapie ați făcut?
    Da. Deci nu mi-a mers absolut nimic.
    N-ați suportat sau nu a avut efect?
    Nu au avut efect.
    Deci, tratamente clasice ineficiente.
    Da, nu a fost posibil să fiu pregătită pentru operație, de trei ori au încercat medicii să mă programeze pentru operație și nu s-a putut. Într-un final, am auzit de niște medicamente naturiste de la Bihor, am mers foarte bine cu ele. Soțul meu făcând ciroză în fază terminală, m-am ocupat de el și am lăsat tratamentul meu naturist, am uita că sunt bolnavă. Și în perioada asta și boala mea a recidivat, din nou. În perioada asta am simțit un os de pește în gât. Am venit să iau tratament pentru soțul meu, și atunci am spus și eu că am o problemă. Și m-a întrebat, ce problemă, am spus că, mai nou, am un os de pește în gât. „Nu aveți nici un os de pește, aveți probleme cu tiroida”. „Da”. Și atunci am început să povestesc. Și imediat mi-a adus capsule și tinctură, am ajuns acasă, am aruncat prafurile și antibioticul și absolut tot. Am avut mare încredere, fiindcă pe soțul meu l-a readus la viață. Eu niciodată n-am arătat așa, lumea în zonă, mă cunoaște. După două luni de zile de tratament, a trebuit să fac analizele ca să merg la comisie și mi-au ieșit analizele bune. De opt ani de zile eu am avut TSH 0,03. Deci nu puteam să mai vorbesc.
    La câte kilograme ați ajuns cel mai puțin?
    33.
    Și acum?
    Am 73. Eram îmbătrânită, eram terminată. Acum toată lumea spune că nu arăt vârsta pe care o am. Dar nu numai asta, din asta am învățat că trăiesc, sunt plină de viață, sunt schimbată total. Tot tratamentul alopat ce mi s-a dat, noi l-am parcurs, asta a fost ultima șansă a vieții, ciuperca asta. Deci ne-am dorit din tot sufletul să trăim, să ne vedem nepoții, copiii, am așteptat evenimentul acesta, și, mulțumim din suflet, nu ne-am lăsat de așa ceva, deci, dacă cu adevărat se dorește a trăi, se poate.
    Puteți spune că sunteți aici la masă datorită ciupercii?
    Da.
    Cam de câți ani trăiți datorită ciupercii?
    De aproape opt ani de zile, șapte ani, soțul meu zice că sunt numai șapte ani, să nu greșesc. Dar de șapte ani de zile nu mai știu de medici, de spitale. Mi-era frică să fac analize, că toate erau proaste, dacă erau trei bune din două pagini. Acum când am făcut analizele să văd cum stau, eu am avut colesterolul și 600, toate analizele au luat-o razna, și anemia 6, acum dacă fac analizele, dacă sunt trei proaste. Și v-am zis, eu aș adăuga în paranteză și Rădăcina vieții, că dă viață!

    Am prezentat aici patru cazuri, două cazuri de ciroză hepatică de etiologie virală C în stadiu lezionar avansat cu varice esofagiene și cu pronostic limitat în ce privește rata de viață, și practic fără posibilitatea de recuperare. Și două cazuri de cancer, un cancer de amigdală și un cancer tiroidian, care nu a răspuns la nici un fel de tratament aplicat, până la tratamentul cu ciuperca Agaricus Milena, denumirea românească a cunoscutei ciuperci Agaricu Blazei Murill. Aceste cazuri trăiesc în prezent și au putut să fie prezente, la interviul pe care l-ați vizionat, datorită tratamentului cu această ciupercă, Agaricus Milena. Din câte ați observat, tratamentul cu ciuperca Agaricus Milena merge aplicat și în paralel cu alte terapii clasice, cum ar fi, tratamentul chirurgical, tratamentul chimioterapic, radioterapie, dar și cu alte terapii alternative, cum ar fi homeopatia, acupunctura, medicina nouă germanică, medicina ayurvedică, medicina reglării fiziologice, iar această asociere nu face decât să crească eficacitatea tratamentului și să potențeze efectul fiecăreia din aceste terapii în parte, cu care se asociază. În ce privește eficacitatea, se vede că această ciupercă, Agaricus Blazei Murill, Agaricus Milena, face reversibile procesele patologice în stadiu lezionar avansat.
    Există și alte boli în care putem să facem tratament cu această ciupercă, Agaricus Milena, în psoriazis, în diabetul zaharat, în stări de deficiențe imune, infecții cronice și micoze. Avem ciuperca, așadar stă la îndemâna noastră și putem să profităm de această ciupercă și de beneficiile tratamentului cu Agaricus Milena.
    Cu privire la dietă în stadiile avansate ale cancerului, în ciroze, nu recomand nici un fel de regim, decât evitarea excesului de sare și alcool pentru că, de exemplu, în stările de ciroză, orice fel de regim poate să ducă la agravarea cirozei prin alternarea programului foame, iar în cazuri avansate, pacientul este de obicei cașectic și are nevoie de proteine, de forță ca să supraviețuiască și să învingă boala. În viitor vom reveni cu prezentarea altor cazuri și a experienței pe care o avem în folosirea terapeutică a ciupercii Agaricus Milena.
Vă mulțumim!


SPONSORI:
  • FARMATOP TRADING
  • CABINET DR. ADRIAN CACOVEAN

PRODUCĂTOR: MARIAN BACIU (Asociația TREI Centrul de Creație pentru Film)

cu
DR. ADRIAN CACOVEAN
DR. MARIE ILE COCA
PREDA NICOLAE
DOINA BUCUR
PREDA VALERICA


REGIE / IMAGINE / EDITARE
MARIAN BACIU

SCENARIU
DR. ADRIAN CACOVEAN

CONSULTANT ȘTIINȚIFIC
DR. ADRIAN CACOVEAN
Medic Primar Chirurgie Cardiovasculară
Doctor în Științe Medicale
EXPERIENȚĂ
  •     peste 5000 de intervenții chirurgicale pe cont propriu;
  •     peste 200 000 de consultații alopate, homeopate și acupuncturale;
  •     peste 10 000 de ecografii Doppler vasculare;
  •     peste 1000 de injecții în puncte de acupunctură și mezoterapie zilnic, cu un total de câteva milioane de injecții și puncte de acupunctură înțepate.
Agaricus Milena (Ciuperca lui Dumnezeu)
Agaricus Blazei Murill
FARMATOP TRADING
DISTRIBUITOR UNIC
Str. Dristorului, nr. 2, bl. 7, sc. 2, ap. 20, sector 3, București
Telefon: 021.326.01.89
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Copyright 2017 @ Toate drepturile sunt rezervate
Read 6444 times Last modified on Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 21:25

Media

FILM SPONSORIZAT DE FARMATOPTRADING ȘI DR. ADRIAN CACOVEAN

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.