Marți, 22 Ianuarie 2013 20:20

Cipul biometric - incepe implementarea

Rate this item
(0 votes)
In urma cu ceva vreme am postat proteste fata de implementarea cipului biometric in cardul de sanatate al romanilor.
Aceste articole sunt:

Se pare ca autoritatile, nu numai de la noi din tara, nu au stat pe loc, ci au progresat in derularea acestui program.
Legea lui Obama prevede implementarea cipului direct in pacient, cetatenii americani fiind primii care vor intra in posesia unui astfel de instrument de monitorizare si anulare a oricarei forme de libertate a individului. Ciudat, tocmai in tara proclamatiei libertatii    .... si aici link spre wordul cu legea Obama.

In Romania se lucreaza la instalarea cipului biometric in cardul de sanatate. Cum vantul bate dinspre SUA si dinspre cei ce conduc SUA (Noua Ordine Mondiala), se va ajunge rapid si in Romania la copierea exemplului american.

In paralel cu activitatea obedienta a guvernantilor fata de tendintele globalizatoare, reactiile romanesti continua.

Una dintre acestea Ii apartine monahului Filotheu Balan , de la Petru Voda, care a avut un rol important in lupta impotriva statului global si a actelor electronice. E scris pe 20.01.
Adresa incompleta de la sfarsitul textului este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Doamne, ajută!

A trecut un alt 14 Ianuarie şi anul acesta, în care s-a hotărît că toţi românii vor avea buletin de identitate electronic, card de sănătate electronic şi nu vor putea să îşi ia medicamente de la vreo farmacie fără reţetă electronică, nimeni nu şi-a mai adus aminte de strigătul în pustie al Părintelui Iustin Pîrvu de la Mănăstirea Petru Vodă, duhovnicul care nu a avut decît jumătate de an de linişte personală după ieşirea din puşcăriile antihristice, ci de aproape 50 de ani stă zi şi noapte cu zeci şi sute de oameni, le ascultă necazurile, le alină durerile şi îi îmbărbătează în lupta pentru mîntuire.

Strigătul său în pustie a strîns un milion de adeziuni scrise în doar cîteva luni. Nici o autoritate din ţara aceasta nu a vrut să ţină seama de ele, deşi nimeni, de la nici o autoritate politică sau de orice fel a acestei ţări, nu va putea vreodată să strîngă atîtea adeziuni scrise fără propagandă mass-media pentru vreo iniţiativă. Semnăturile există şi astăzi şi vor da oricînd mărturie că românii nu vor să fie sclavii nici unui sistem.

În 22 Ianuarie 2009 am încercat să deschid o discuţie pe tema libertăţii, aşa cum este ea ilustrată în Noul Testament, cu profesorii de la Facultatea de Teologie invitaţi la dezbaterea de la Sala Radio. Mi s-a sugerat, mai mult sau mai puţin subtil, că şi Părintele Iustin, şi eu, sîntem înşelaţi. Dacă un om care a plătit cu mai mult de 16 ani de închisoare visul de a crede că putea fi liber în România ocupată de slugile lui Antihrist este înşelat, atunci cei ce s-au bucurat de privilegiile tuturor regimurilor politice din ultimii 30 de ani cum vor putea fi numiţi?

Cîţiva români care cred în Hristos - adică în Adevăr şi Libertate - au alcătuit o scrisoare pentru a duce mai departe lupta începută acum 4 ani, privitoare la cardul de sănătate. Vă invit să o descărcaţi, să o completaţi în 5 exemplare şi să o trimiteţi celor 5 autorităţi numite în antet cît mai degrabă. Cu cît vor fi mai multe scrisori, cu atît mai mult va exista posibilitatea ca vreunui funcţionar să îi pese şi să încerce să ia în seamă dorinţele noastre. http://www.scribd.com/doc/121432854/Notificare-privitoare-la-cardul-de-s%C4%83n%C4%83tate

Textul va fi urmat de un apel către Parlamentul României să abroge legea prin care toţi cetăţenii acestei ţări sînt obligaţi să aibă acte de identitate electronice. Cele două iniţiative vor fi susţinute în faţa legii de Asociaţia Pentru Libertatea Românilor, condusă de fratele Nicolae Livadă, căruia vă rog să îi scrieţi pentru adeziuni şi pentru sprijinirea demersului la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Daţi la cît mai multă lume acest text. Acum e vremea ultimei mari bătălii pentru libertatea personală în faţa statului în care trăim.
m. Filotheu "
Read 1094 times Last modified on Joi, 09 August 2018 08:05

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.