Joi, 25 Aprilie 2013 21:49

Cea mai mare spaga din sistemul sanitar Romanesc!

Rate this item
(3 votes)
Contributia la CAS, cea mai mare spaga din sistemul sanitar romanesc Contributia la CAS, cea mai mare spaga din sistemul sanitar romanesc
Chiar nu stie nimeni raspunsul la intrebarea "Care este cea mai mare spaga din sistemul sanitar romanesc?"
Cand asa zisa spaga iti rezolva problemele, inseamna ca sistemul este ghidat de mersul banului si nu banul urmeaza nevoile. Inca mai ai rezolvare in astfel de sistem. Cand nici mersul banului nu rezolva problema, ba o complica, atunci este anarhie completa si lupte de clanuri mafiote, si statul acela va fi supus dezmembrarii, cetateni si guvernati, fara diferenta si o noua ordine se va aseza peste acel stat.
Primarii Valcei sunt plesniti pentru spagi de zeci de mii de euro, uite ca avem acelasi model si acum, plesnitura udristo-basista, in colaborare dupa unii, cu Ponta.
Spaga cea mai mare din Romania este de 4,5 miliarde de euro si nimeni nu se sinchiseste.
Stiti care este acea spaga?
Chiar daca nu stiti, contribuiti la acea spaga.
In acest fel contribuiti la situatia prezentata pe link-ul urmator, fara sa stiti unde contribuiti, care va sunt drepturile de proprietate si fundamentale ale omului, printre care cel de sanatate si proprietate:
http://www.doctorac.ro/direct-de-pe-frontul-sistemului-sanitar/agonie-in-spitalul-fara-medicamente
Cea mai mare spaga din sistemul sanitar din Romania este contributia la CAS, 4,5 miliarde euro platiti ca sa vi se dea dreptul sa intrati in spitalul de stat al mortii, prezentat in link-ul precedent destul de sumar. Odata platita aceasta spaga, guvernantilor care beneficiaza de ea din 1947, intrati in spitalul unde platiti din nou toate, ca si cand ati fi neasigurati.
Asta-i tema DNA-ului, a tuturor procurorilor din tara, a tuturor avocatilor, a intregii Justitii si a tuturor organelor de control ale statului.
Read 2768 times Last modified on Joi, 25 Aprilie 2013 22:02

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.