Joi, 25 Aprilie 2013 20:14

Agonie in spitalul fara medicamente!

Rate this item
(3 votes)
Asa am luat azi 2 pacienti si iau zilnic, am scris medicatia in Fisa de Observatie, a fost scrisa medicatia in condica de prescriptii de medicamente, condica s-a reintors pe sectie, cu toate medicamentele taiate (NAF=nu are farmacia), apartinatorii au plecat acasa cu medicatia pacientului in curs, pacientul este internat in spital si nu stiu daca s-a activat sistemul, daca a sughitat managerul ca un pacient moare in spitalul de stat fara sa urmeze nici o medicatie, nici macar pe cea cronica.

Nu stiu nici daca sistemul de supraveghere al spitalului intra in actiune si cand se constata ca spitalul este handicapat si nu poate oferi tratamentul prescris de medici, se activeaza 112, SMURDUL si se merge cu pacientul in spitalele din tara care pot oferi tratament.
Nu stiu daca gasesc pacienta vie maine dimineata si daca se va sesiza cineva ca vii la spitalul de stat si mori fara tratament, fara ca cineva sa plateasca!

In spitalul asta se vor investi 18 milioane de euro, pentru schimbarea conditiilor de moarte din inumane in europene, ca tot fara medicamente si handicapat va fi de potlogariile conducerii spitalului.
Acesta-i un semn ca cine va prelua moartea in sistemul sanitar din Romania, doreste cladiri renovate, in care sa se moara civilizat.

Restul institutiilor de stat, fabricile, uzinele, agricultura, zootehnia, nu prezentau interes de renovare macar la fatza. De aceea acestea au disparut complet.
Cladirile sistemului sanitar prezinta interes, ca cine le preia, sa beneficieze de instrumentul, cadrul de estorcare a banului de sanatate al romanilor sau de patrimoniul reprezentat de terenul spitalului de stat.

Cu ce difera moartea in noroi de moartea in conditii europene?
Sobolanii aia postati in poza ar fi mai fericiti daca mor in paturi cu puf de gasca decat in noroi?
Read 3665 times Last modified on Joi, 25 Aprilie 2013 20:48

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.